release imagecapture 10.9

Release ImageCapture 10.9

Geplaatst: 23 augustus 2024

Deze maand is release 10.9 beschikbaar gekomen. In de nieuwste versie van ImageCapture zijn een aantal nieuwe features en optimalisaties opgenomen. We maken hierbij een onderscheid tussen algemene features en features die applicatie-afhankelijk zijn. De allerbelangrijkste ontwikkeling vind je hieronder.

 

Optimalisatie gebruiksgemak Stel een vraag-functionaliteit

In release 10.6 hebben wij de functionaliteit toegevoegd om tijdens het boekingsproces een vraag te stellen, in release 10.9 hebben wij hier een eerste optimalisatieslag in doorgevoerd. Als je tijdens het boeken een vraag of opmerking toevoegt, wordt deze nu ook zichtbaar in het Documentenscherm, zolang er geen andere opmerkingen zijn ingevuld. Na het boeken zie je dus je vraag in plaats van het standaardbericht. Voer je later een actie uit in de Workflow, zoals een stap overslaan, dan wordt de vraag vervangen door een ander bericht. Je vraag blijft wel altijd zichtbaar in het Workflow-overzicht. Zo zie je altijd de belangrijkste opmerkingen tijdens het proces.

 

Koppeling met SharePoint t.b.v. Microsoft Dynamics F&O

Voor klanten met Microsoft Dynamics F&O is het met release 10.9 mogelijk gemaakt om de uitwisseling met ImageCapture via Microsoft SharePoint te laten verlopen als alternatief voor Microsoft OneDrive.

 

 

 

MEER INFORMATIE OF UPDATE Release ImageCapture 10.9 AANVRAGEN?

Voor meer informatie over ImageCapture 10.9 kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Benieuwd of een update naar de meest recente versie van onze software voor jouw organisatie relevant is? Neem hiervoor contact op met onze supportafdeling, telefonisch of via het Scan Sys Portal. Onze supportmedewerkers beoordelen samen met jou de mogelijkheden van deze update.

Ben je nog geen klant van Scan Sys? Vul dan vrijblijvend ons contactformulier in. Onze sales medewerkers kunnen je vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van onze software voor jouw financiële administratie.